- Autorizatii Firme - http://www.autorizatiifirme.ro -

Spune-ne ce vrei sa gasesti pe site-ul nostru

Te invitam la chestionar!

Avand in vedere ca domeniul autorizatiilor este unul vast, in care putem aborda numeroase subiecte, am creat un scurt CHESTIONAR [1] cu scopul de a identifica care sunt cele mai dorite si utile subiecte de discutie privind autorizarea pentru afacerea ta.

In functie de raspunsurile primite, vom posta constant in sectiunile Blog [2] sau Autorizatii Firme – Domenii de activitate [3], articolele ale caror subiecte vor fi cel mai des intalnite si te vom anunta prin e-mail de indata ce le publicam, daca acestea se potrivesc afacerii tale.

Speram ca prin intermediul acestui chestionar sa imbunatatim continutul site-ului si sa venim in ajutorul tau cu informatii relevante, utile si de interes, astfel incat demersurile pentru autorizarea afacerii tale sa se desfasoare cat mai rapid si usor.

Astfel, te invitam sa completezi chestionarul nostru 🙂 ! Cele 10 intrebari se completeaza in aproximativ 1 minut.

Completeaza Chestionarul [1]

 

Speram ca informatiile de pe site-ul nostru iti sunt de folos si iti propunem sa tinem legatura prin intermediul paginii noastre de Facebook [4]

In plus, daca ai nelamuriri sau vrei sa te ajutam cu intocmirea si depunerea documentatiei pentru diverse autorizatii, scrie-ne sau suna-ne cu incredere folosind datele de contact [5].