CAUTĂ
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Spune-ne ce vrei sa gasesti pe site-ul nostru

chestionar

Te invitam la chestionar!

Avand in vedere ca domeniul autorizatiilor este unul vast, in care putem aborda numeroase subiecte, am creat un scurt CHESTIONAR cu scopul de a identifica care sunt cele mai dorite si utile subiecte de discutie privind autorizarea pentru afacerea ta.

In functie de raspunsurile primite, vom posta constant in sectiunile Blog sau Autorizatii Firme – Domenii de activitate, articolele ale caror subiecte vor fi cel mai des intalnite si te vom anunta prin e-mail de indata ce le publicam, daca acestea se potrivesc afacerii tale.

Speram ca prin intermediul acestui chestionar sa imbunatatim continutul site-ului si sa venim in ajutorul tau cu informatii relevante, utile si de interes, astfel incat demersurile pentru autorizarea afacerii tale sa se desfasoare cat mai rapid si usor.

Astfel, te invitam sa completezi chestionarul nostru 🙂 ! Cele 10 intrebari se completeaza in aproximativ 1 minut.

 

Speram ca informatiile de pe site-ul nostru iti sunt de folos si iti propunem sa tinem legatura prin intermediul paginii noastre de Facebook

In plus, daca ai nelamuriri sau vrei sa te ajutam cu intocmirea si depunerea documentatiei pentru diverse autorizatii, scrie-ne sau suna-ne cu incredere folosind datele de contact.

Dă un share pentru prietenii tăi Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Ți-a plăcut articolul sau vrei să afli informații suplimentare? Lasă-ne un comentariu!

2 Comentarii la "Spune-ne ce vrei sa gasesti pe site-ul nostru"

avatar
Iosef Costel
Iosef Costel

Buna ziua,
Vreausa deschid o mica activitate cu o presa de ulei la rece(o am deja).
Mi.am deschis firma dar nu pot reusi sa aflu ce autorizatii am nevoie, cod caen 1041.
Va rog sa ma ajutati in privinta asta daca se poate.
Multumesc!

Admin
Admin
Buna Costel! Desi am discutat deja pe email si la telefon, revin si aici cu un raspuns, in caz ca mai are nevoie cineva de aceste informatii. Pentru aceasta activitate iti sunt necesare mai multe autorizatii. – In primul rand, trebuie sa autorizezi activitatea la Registrul Comertului pentru punctul de lucru ales de tine (detalii aici: http://www.autorizatiifirme.ro/cum-autorizez-un-cod-caen-la-registrul-comertului/). – Obtinerea autorizatie de mediu, in functie de tipul de fabricare (bruta sau rafinata) a uleiurilor si in functie de cantitatea obtinuta zilnic. – Obtinerea autorizatiei ISU – trebuie verificat la ei in functie de spatiu. – Obtinerea autorizatiei de la DSV (Directia de Sanatate Veterinara) – in urma depunerii unei documentatii, va veni o comisie la punctul de lucru si va inspectaa conditiile de igiena, starea incaperilor in functie de destinatia acestora (depozitare, realizarea procesului tehnologic etc), asezarea echipamentelor in succesiunea realizarii etapelor tehnologice etc. – Obtinerea autorizatiei de la DSP –… Read more »
custom made term papers


Notă:

Vei primi în scurt timp la adresa de e-mail specificată mai sus un link către GHIDUL tău în format PDF!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match